2012. január 28., szombat

Savanyukáposzta leves , kolbásszal és gombával.

Hozzávalók 4 személyre:
  • 40 dkg savanyúkáposzta,
  • 30 dkg gomba,
  • 40 dkg füstölt kolbász,
  • 1 fej vöröshagyma,
  • 4-5 cikk fokhagyma
  • , őrölt bors,
  • őrölt kömény,
  • babérlevél,
  • majoranna
  • kevés vegeta
  • kevés olaj,
  • a tálaláshoz tejföl.
Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 70 perc
 
 
 
Elkészítés:
  • Kevés olajon megdinszteljük a hagymát és rádobjuk a kolbászt, kevés ideig együtt pirítjuk.
     
  • Hozzákeverjük az  összevágott káposztát, felöntjük vízzel és beízesítjük a fűszerekkel. Amikor már majdnem puha a káposzta, akkor hozzátesszük az apróra szeletelt gombát is és a majorannát. -Készre főzzük, ha kell még utána ízesítjük
  •  
  • http://www.receptlap.hu/recept/savanyukaposzta_leves__kolbasszal_es_gombaval_6034

BARACK - Fázisképek

 összegyurjuk a masszát,majd gombocokat formálunk belőle.
 elkészitjük a tölteléket.
 a megsült tésztábol kipaparjuk a belsejét,majd megtöltjük az elkészitett töltelékkel.
 összeragasztjuk, szinezővel meglocsoljuk , megforgatjuk kristálycukorban.....
 és kész.

Csemege - kosár



******************************************************************************************* Ha Valakinek van kedve játszani , nyugodtan játszhat :) Jo szorakozást :))


Zkuste i další online hry zdarma.