2012. október 23., kedd

SAJÁT KITALÁLT RECEPTEM  FÜSTÖLT SZALONNÁS- HÁZI KOLBÁSZOS PETREZSELYMES CSIRKEMELL 


HOZZÁVALOK :
100 gr. SERTÉS ZSIR
900 gr. CSIKEMELL
122 gr. KOLBÁSZ / HÁZI A LEGJOBB /
80 gr. SZALONNA /HÁZI FÜSTÖLT /
2 db. VÖRÖSHAGYMA /KÖZEPES FEJ /
1 NAGY CIKK FOKHAGYMA / VAGY 3 KÖZEPES /
1 TEÁS KANÁL KECSAP,
SO, ŐRÖLT BORS.



Elkészités :
A csirkemellet jol megmossuk, hagyjuk lecsöpögni, majd csikokra  vágjuk.
-         Egy lábasban felolvasztjuk a sertés zsirt , és a kockára vágott szalonnát  . Amikor a szalonna megpirult kiszedjük egy kis tányérra ,majd bele tesszük a karikára vágott kolbászt  egy kicsit süssük / félig / majd az  aprora vágott  vöröshagymát , és a fokhagymát. Üvegesre fonnyasztjuk .
-         Ha  ezzel  megvagyunk , akkor belerakjuk a csikokra fölvágott csirkemellet, és saját levében megsüssük . – Közben befüszerezzük  , so,őrölt bors, és a teás kanál kecsap.
-         Majd készre sütjük  J - Savanyusággal  kináljuk . Köritésnek rizs vagy sült krumpli ,/krumpli püré stb. /
Jo étvágyat kivánok hozzá :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése