HOZZÁVALOK :
100 gr. SERTÉS ZSIR
900 gr. CSIKEMELL
122 gr. KOLBÁSZ / HÁZI A LEGJOBB /
80 gr. SZALONNA /HÁZI FÜSTÖLT /
2 db. VÖRÖSHAGYMA /KÖZEPES FEJ /
1 NAGY CIKK FOKHAGYMA / VAGY 3
KÖZEPES /
1 TEÁS KANÁL KECSAP,
SO, ŐRÖLT BORS.
Elkészités :
A csirkemellet jol megmossuk,
hagyjuk lecsöpögni, majd csikokra vágjuk.
-
Egy lábasban
felolvasztjuk a sertés zsirt , és a kockára vágott szalonnát . Amikor a szalonna megpirult kiszedjük egy
kis tányérra ,majd bele tesszük a karikára vágott kolbászt egy kicsit süssük / félig / majd az aprora vágott vöröshagymát , és a fokhagymát. Üvegesre
fonnyasztjuk .
-
Ha ezzel megvagyunk , akkor belerakjuk a csikokra fölvágott csirkemellet, és saját levében
megsüssük . – Közben befüszerezzük ,
so,őrölt bors, és a teás kanál kecsap.
-
Majd készre
sütjük J - Savanyusággal kináljuk
. Köritésnek rizs vagy sült krumpli ,/krumpli püré stb. /
Jo
étvágyat kivánok hozzá :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése