Hozzávalók:
25 dkg gyorsfagyasztott mexikói zöldségkeverék (sárgarépa, zöldborsó, kukorica)
25 dkg száraz tészta
4 db tojás
3 dl tej
1 savanyu tejföl
10-15 dkg reszelt sajt (trappista)
1-2 evőkanál olaj, vagy vaj
Só, grill fűszerkeverék.
Elkészítés:
A zöldséget kevés forró sós vízben, vagy vízgőz felett félpuhára pároljuk. A tésztát sós, forró vízben kifőzzük, lecsepegtetjük. Egy jénai tálat kivajazunk (olajozunk), beleöntjük a zöldségeket és a tésztát, összekeverjük.
A tojásokat sóval, fűszerkeverékkel elhabarjuk, felöntjük a tejjel,tejföllel összekeverjük. Ezt a keveréket ráöntjük a zöldséges tésztára, reszelt sajttal meghintjük. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.
Frissen, ketchup-pal tálaljuk. Gyors, egyszerű, könnyű étel.
Nagyon guszta és biztos fincsi is! Gratulálok a bloghoz!
VálaszTörlésKöszike szépen :) Igen finom ,érdemes kiprobálni :)- esetleg még a tetejére lehet tenni vékonyra szeletelt szalonnát ,és ugy megsütni :)
TörlésMár én is itt vagyok! :))) Gyere játszani az Online Vacsoracsata 2. fordulójába! Van kedved hozzá?
VálaszTörlésÜdv,
Kutya és Konyha